Dierentuin en kinderboerderij

In een dierentuin loop je vaak flink heen en weer: van het nieuwe aquarium naar de speeltuin en aan het eind van de dag nog even teruglopen naar de olifanten die besproeid worden om de warmte aan te kunnen. Toch erg leuk om te zien! Maar de dierentuinen worden tegenwoordig steeds groter en uitgebreider, waardoor het een vermoeiende dag kan worden. Vooral voor kleine kinderen zijn deze wandelingen niet altijd een succes, maar vooral erg intensief. Hierdoor zien zij soms niet alles van het park en dat is toch eigenlijk zonde.

Met de kindertrein wordt deze dag een stuk aangenamer voor de kinderen. Het ritje gaat naar een bepaalde locatie in het park op een rustig tempo. Ouders kunnen mee in het treintje, zodat zij hun kind niet uit het oog verliezen.
Overigens brengt de kindertrein ook enthousiasme met zich mee. Ook op de rustigere dagen zal het de dierentuin toch een gezelligheid uitstralen. Is het topdrukte met het mooie weer? Dan kan je ook meerdere kindertreinen huren voor de dierentuin!

Omdat veel dierentuinen ook beschikken over een kinderboerderij, is het ook leuk om daar de treintjes rond te laten rijden. Vooral voor de kleinste kindjes -die toch vaak worden aangetrokken door een kinderboerderij- zal het treintje dan in het oog springen.

De kindertrein laat de dierentuin nog beter tot zijn recht komen!

Kindertrein

  • Veilig en duurzaam
  • Mogelijkheden voor reclame
  • Capaciteit voor ongeveer 24 kinderen
  • Binnen en buiten inzetbaar
  • Altijd met machinist

Een kindertrein is de ideale attractie voor diverse gelegenheden, zoals bij een braderie, tijdens een winkeliersactie, in een museum of voor in een pretpark. De trein is compact en past door gewone deuren, waardoor deze voor buiten en binnen geschikt is. Bij ons kan je de trein compleet met machinist huren en hoeft er geen ingewikkeld spoor aangelegd te worden. De trein is dus snel klaar voor gebruik, voor optimaal plezier. Vraag vrijblijvend een offerte aan