Musea

Musea en kindertreinen zijn een goede combinatie om alle bezienswaardigheden te kunnen aanschouwen. Vooral in een groter museum kan de trein goed van pas komen, omdat het voor de kinderen op deze manier allemaal wat levendiger wordt en er iets meer tempo in het bezoek komt. Zo zullen zij niet snel verveeld raken en wordt het een interessante beleving.

Je hoeft niet bang te zijn dat de trein het museum of de kunstwerken zal beschadigen. Het treintje gaat niet harder dan 6,1 kilometer per uur en beschikt over een ACS (anti-collision system), waardoor het automatisch blokkeert wanneer er een botsing dreigt plaats te vinden. Lees voor meer informatie de pagina over de veiligheid en andere technische informatie.

Overtuigd? Breng dan het museum tot leven met een kindertrein en neem contact (06 - 2222 5555) met ons op.

Kindertrein

  • Veilig en duurzaam
  • Mogelijkheden voor reclame
  • Capaciteit voor ongeveer 24 kinderen
  • Binnen en buiten inzetbaar
  • Altijd met machinist

Een kindertrein is de ideale attractie voor diverse gelegenheden, zoals bij een braderie, tijdens een winkeliersactie, in een museum of voor in een pretpark. De trein is compact en past door gewone deuren, waardoor deze voor buiten en binnen geschikt is. Bij ons kan je de trein compleet met machinist huren en hoeft er geen ingewikkeld spoor aangelegd te worden. De trein is dus snel klaar voor gebruik, voor optimaal plezier. Vraag vrijblijvend een offerte aan