Pretpark

Wanneer je een kindertrein door een pretpark of een attractiepark laat rijden, biedt dit voor kinderen veel vermaak. Een ritje door het park, richting bijvoorbeeld de speeltuin (en misschien nog wel door een stuk natuur) zorgt ervoor dat een kind het dagje uit intensiever beleeft. Tegelijkertijd kan hij even bijkomen van alle indrukken die hij tot nu toe heeft opgedaan en toch nog zijn ogen uit kijken.

De kindertrein is zeker handig in het hoogseizoen, wanneer er veel bezoekers in het park zijn. Wellicht is er in jouw pretpark al een treintje, maar om lange wachttijden te voorkomen kun je ook een extra kindertrein huren naast de bestaande trein. Het voordeel hiervan is dat de bezoekers minder lang hoeven te wachten en daardoor meer activiteiten kunnen doen terwijl zij in het park zijn. Hierdoor wordt hun tijd optimaal benut en beleven zij een leuke en vlotte dag.

Een ander voordeel van een extra kindertrein in het attractiepark is dat je niet in één keer een grote aankoop hoeft te doen terwijl je er eigenlijk alleen in het hoogseizoen van profiteert. Bij ons huur je de kindertreinen namelijk voor een bepaalde periode. Ook kan het eigen treintje in de tussentijd eventueel worden opgeknapt of gerepareerd, zodat je niet zonder trein komt te zitten.

Hoe dan ook is een kindertrein een echte aanwinst voor jouw pretpark!

Kindertrein

  • Veilig en duurzaam
  • Mogelijkheden voor reclame
  • Capaciteit voor ongeveer 24 kinderen
  • Binnen en buiten inzetbaar
  • Altijd met machinist

Een kindertrein is de ideale attractie voor diverse gelegenheden, zoals bij een braderie, tijdens een winkeliersactie, in een museum of voor in een pretpark. De trein is compact en past door gewone deuren, waardoor deze voor buiten en binnen geschikt is. Bij ons kan je de trein compleet met machinist huren en hoeft er geen ingewikkeld spoor aangelegd te worden. De trein is dus snel klaar voor gebruik, voor optimaal plezier. Vraag vrijblijvend een offerte aan