Winkeliersactie

Wanneer je een leuke winkeliersactie hebt of bijvoorbeeld een winkelcentrum gaat openen, is de kindertrein een gezellige optie om de kinderen en hun ouders voor een wat langere tijd aan de winkel of het winkelcentrum te binden. Vaak blijft het bij wat simpele vlaggetjes of ballonnen, terwijl een trein -en zeker een locomotief- toch heel wat bekijks heeft en fascinerend is voor kinderen.

Hoewel de trein geschikt is voor binnen en buiten, zijn er een aantal dingen waar wel rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld het gegeven dat de trein ongeveer 5,5 meter in beslag neemt wanneer hij een U-vormige bocht moet maken, in totaal ongeveer 10 meter lang is en iets meer dan een meter breed is. Deze breedte heeft als voordeel dat de trein ook door deuropeningen kan. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de trein sporen of beschadigingen achterlaat op de vloer, vanwege de goede kwaliteit van de banden. Bekijk ook onze pagina met meer technische informatie over de kindertrein.

De winkeliersactie of de opening van een winkelcentrum wordt met behulp van de kindertrein intensief beleefd door de kinderen.

Kindertrein

  • Veilig en duurzaam
  • Mogelijkheden voor reclame
  • Capaciteit voor ongeveer 24 kinderen
  • Binnen en buiten inzetbaar
  • Altijd met machinist

Een kindertrein is de ideale attractie voor diverse gelegenheden, zoals bij een braderie, tijdens een winkeliersactie, in een museum of voor in een pretpark. De trein is compact en past door gewone deuren, waardoor deze voor buiten en binnen geschikt is. Bij ons kan je de trein compleet met machinist huren en hoeft er geen ingewikkeld spoor aangelegd te worden. De trein is dus snel klaar voor gebruik, voor optimaal plezier. Vraag vrijblijvend een offerte aan